Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie van Gratiscadeaus.com
 
 1. Om in aanmerking te komen voor de ter beschikking gestelde prijs, dienen deelnemers de correcte gegevens in te vullen van de prijsvraag,
   
 2. Antwoorden/gegevens kunnen per formulier worden verzonden naar de redactie van Gratiscadeaus.com.
   
 3. Uiterlijke deelname tot 31 juli 2012
   
 4. Aangeboden prijs is niet in samenwerking met de genoemde merken.
   
 5. Er bestaat geen bestel- of aankoopverplichting om in aanmerking te komen voor de ter beschikking gestelde prijs of prijzen.
   
 6. Deelnemers die onjuiste of onvolledige gegevens insturen worden gediskwalificeerd en komen dus niet in aanmerking voor de beschikbaar gestelde prijs.
   
 7. De uitslag wordt aan de winnaar persoonlijk bekend gemaakt en wordt tevens hieronder gepubliceerd.
   
 8. Per persoon kan slechts een keer worden deelgenomen.
   
 9. Door deelname aan deze actie verlenen de prijswinnaars toestemming aan Gratiscadeaus.com om hun namen, alsmede mogelijke foto's van de prijsuitreiking voor promotionele doeleinden te gebruiken.
   
 10. Gegevens van de prijswinnaars worden verstrekt aan de sponsor van de prijs, die vervolgens contact op zal nemen met de prijswinnaars omtrent de gewonnen prijs.
   
 11. Alle inzendingen en de gegevens die nodig zijn voor deelname worden eigendom van Gratiscadeaus.com en worden niet verkocht of aan derden verstrekt.
   
 12. Indien de getoonde prijzen niet meer, of zeer moeilijk te verkrijgen zijn, zijn Gratiscadeaus.com en haar partners gerechtigd een gelijkwaardig alternatief aan te bieden.
   
 13. De prijswinnaars aanvaarden de prijzen op eigen risico. Gratiscadeaus.com en/of haar partners zal (zullen) in geen geval verantwoordelijk gesteld kunnen worden voor schade of verliezen die voortvloeien uit de toekenning of de uitvoering van de prijs of uit deelname aan de actie.
   
 14. Deelnemers kiezen actief 3 nieuwsbrieven naar keuze uit van sponsors waar zij lid van willen d.m.v. ge´nformeerd toestemming of te wel het actief aanvinken van de checkboxen. Verder dienen zij akkoord te gaan met de voorwaarden waarbij zij actief en ge´nformeerd lid worden van de nieuwsbrief van Gratiscadeas.com willen zij kans maken op de aangeboden prijs.
   
 15. Deelnemers doen ook automatisch mee voor de prijzen die aangeboden worden door de sponsor-nieuwsbrieven waarvan zij actief lid zijn geworden. Deze prijzen kunnen bekeken worden op de websites van de sponsors d.w.v. de hyperlink aan te klikken achter de checkboxen.
   
 16. Waarom kan ik niet meedoen met een live, hotmail of msn mailadres? Door het strenge emailbeleid van hotmail en vaak ongebruikte mailadressen wordt 80% van verstuurde nieuwsbrieven aan hotmail, live en msn mailadressen niet gelezen of geopend door de ontvanger. Mede hierdoor en om o.a. het dataverkeer en de kosten die daar mee gepaard gaan te beperken, is besloten geen nieuwsbrieven naar deze emailadressen te sturen.
   
 17. De prijswinnaar verklaart zich akkoord te gaan met de voorwaarden zoals deze door de prijsaanbieder zijn gesteld.
   
 18. Indien de prijswinnaar minderjarig is dan dient deze goedkeuring te verkrijgen van de ouders dan wel wettelijke voogd.
   
 19. Medewerkers van Gratiscadeaus.com en sponsors, evenals hun directe familieleden, zijn uitgesloten van deelname.
   
 20. In alle gevallen waarin deze deelnamevoorwaarden niet voorzien, beslist de redactie van Gratiscadeaus.com.
   
 21. De prijs is niet overdraagbaar aan derden, noch is deze inwisselbaar voor geld.
   
 22. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
   
 23. Deelnemers verklaren akkoord te gaan met bovengenoemde voorwaarden. Contact kan worden opgenomen met:
  info [A] Gratiscadeaus.com


PRIJSWINNAARS
Huishoudbeurskaartjes 2012
Naam: Jolanda Boshuizen
Reactie: Ik zou graag de kaartjes willen ontvangen!

Vakantiebeurskaartjes 2012
Naam: Jolanda van Remmen
Reactie: Helemaal verbaasd was ik toen ik mijn mail opende en zag dat ik kaartjes gewonnen had voor de vakantiebeurs! Ik die eigenlijk nooit wat wint. Deze site, waar ik sinds afgelopen weekend pas, voor het eerst op gekeken heb, ga ik zeker vaker bezoeken! Nogmaals bedankt en vakantiebeurs....... HERE WE COME!

Naam: Monique Schoon
Reactie: Bedankt voor de leuke prijs! groeten Monique

Naam: Cees Verweij
Reactie: Toppie en wat een snelle reactie.

Naam: Karin Leenhouts
Reactie: Iets weggeven is erg leuk, en het is ook gewoon heel erg leuk om een (gratis) cadeautje te krijgen. Groetjes, Karin